Tv-fal design: ötletek és dekorációk 2022-ben

Tv fal design

Tv-fal design: ötletek és dekorációk 2022-ben

Minden háztartás nélkülözhetetlen kelléke a televízió. Napjaink okoseszközei mellett már érdemes odafigyelni arra is, hogy milyen állványra tesszük a készüléket, illetve magára a környezetre, ami körülveszi azt. Egy mutatós tv-fal design pedig még jobban feldobhatja a megjelenést. Ebben a bejegyzésben bemutatunk különböző praktikus, stílusos, és divatos megoldásokat a hagyománytisztelőknek, illetve a modernitás iránt rajongóknak egyaránt.

Miért fontos a tv-fal design?

Stílus, egyediség, elegancia. Számtalan okot fel lehet sorolni, miért érdemes feldobni a televízió körüli helyiséget. Elsősorban természetesen itt a megjelenésen van a hangsúly. Igaz, egy tv-fali konzol esetén annak tartóssága, stabilitása is elengedhetetlen. További extrákat jelenthet a mozgathatóság, így különböző nézőpontból is mindig optimális látószögből nézhetjük a kedvenc filmjeinket, sorozatainkat, vagy műsorainkat.

A tv-falpenelek leggyakrabban a nappaliban mutatnak jól, de akár a hálószobában is jobbnál jobb praktikákat eszelhetünk ki. Összességében a képzeletünkre van bízva, de azért léteznek bevált receptek, garantált megoldások. A következő bekezdésekben ezek közül mutatunk be népszerű fortélyokat.

Tv fal dizájn

Tv-fal design: ötletek a gyakorlatban

A tv-fal kialakítása során az első és legfontosabb, hogy meg kell határozni, milyen irányba szeretnénk elmenni. Léteznek praktikusságra törekvő megoldások, de olyanok is, amelyek inkább az erőteljes hatást célozzák meg. Egyes gipszkarton tv-falat építenek be házilag, mások pedig egyéb lakberendezési ötleteknek hódolnak. 

Képzeljük el úgy, mintha egy fali könyvespolcot alakítanánk ki, csak az olvasmányok helyett ezennel a televízió kerül fókuszba. Összességében tehát ne felejtsük el, hogy maga a tv az első, így a környezetnek kell passzolnia a készülékhez, és nem fordítva. 

Nappali tv-fal ötletek

Mint említettük, a televíziót a legtöbbször valószínűleg egy jól látható helyre tesszük, lehetőség szerint a nappaliba. Ez az a helyiség, ahol fogadjuk a vendégeinket, és a háztartás központját jelentik. Éppen ezért nem mindegy, milyen tv-fal kialakítására adjuk a fejünket. 

Ma már egyre gyakoribbak az okostévék, és az egyre vékonyabb modellek, amelyek nem igényelnek különösen nehéz talapzatot. Egy tv-fali panel beszerzésével könnyen megoldhatjuk ezt a kérdést, és akár egyéb bútorok is körülvehetik a készüléket.

Nappali tv fal ötletek

Tapéta dekorációk

Valószínűleg sokan hallottak már róla, hogy a tapéta milyen jól mutat az ágy mögött. Nincs ez másként a televízió körül sem. Egyszerű, de nagyszerű megoldás. Nem kell miatta adósságba verni magunkat, mégis látványos végeredményt kapunk. A különböző stílusokkal, mintázatokkal pedig kiemelhetjük magát a televíziót, így érve el a tökéletes összhangot. A sötét színek különösen jó megjelenéssel bírnak, kiemelve magát a készüléket.

Tapéta tv fal design

Tv-fali konzol házilag

Igaz, hogy napjainkban nem nehéz beszerezni egy jól működő tv-fali konzolt, azonban akár házilag is ügyeskedhetünk. Régi antennából, hulladék vasból, vagy egyéb dolgokból is kiokoskodhatunk egy jól működő szerkezetet. Persze ez esetben különösen nagy figyelmet kell szentelni a strapabíróságnak, stabilitásnak. Mesteremberek előnyben.

Tv fali konzol

Rusztikus tv-fal, kőburkolat

A kőburkolatok között olyan kialakításokat találhatunk, amelyek egyszerre innovatívak, modernek, mégis rusztikus hatást keltenek. Ilyen például az ultravékony kőfurnér is, amelynek alapját valódi kövek képezik. A mészkő, vagy a terméskő egyik fajtája, az ezerszínű homokkő pedig ősidők óta az emberiség, és az építészet javát szolgálják. Ezek a kőburkolatok a természetes elegancia forrását jelentik. 

Rusztikus tv fal

Rusztikus tv-fal ára, telepítése

A Slate Design kőburkolatának jó ár-érték aránya lehetővé teszi a széleskörű felhasználását, így akár tv-fal dizájnként is tökéletes megoldást nyújt. Amennyiben Ön is egyedi és exkluzív megjelenést varázsolna otthonába, nappalijába, nézze meg az árkalkulátort.

Kérdése merült fel, vagy rendelni szeretne? Lépjen velünk kapcsolatba!MEGTETSZETTEK AZ ULTRAVÉKONY SLATE DESIGN KŐFURNÉROK? KÉRJEN AJÁNLATOT!

Hívjon minket!