Rólunk

Cégünk 2013 óta hivatalos gyártó képviselete az ultravékony Slate Design kőfurnér burkolatoknak. Számos homlokzat, otthon, üzlet, iroda, szálloda és wellnessközpont építésénél és megújulásánál kaptak kiemelt szerepet innovatív termékeink. A folyamatosan megújuló árukészletünkből 2-3 napos határidővel is tudjuk teljesíteni a megrendeléseket.

A Slate Design kőfurnér burkolatok beépítéséhez szakszerű segítséget nyújtva értékesítünk komplett műszaki megoldásokat és kínáljuk a hozzájuk szükséges segédanyagokat.

Partnereinken keresztül már számos országba eljutottak a termékeink, mint például: Magyarország, Románia, Szlovákia, Horvátország, Ausztria, Svájc, Írország, Egyesült Királyság és az USA.

3300 m2-es új telephelyünkön – mely önerőből valósult meg 2017-ben  – kültéri és beltéri raktár, iroda és kőmegmunkáló csarnoképületünk is
található. India gyártóegységben 2004 óta folyik a termelés és a termékfejlesztés. Napjainkban 200+ fő dolgozik a kőfurnérok előállításán és 50 000 m2 állandó raktárkészlet áll rendelkezésre. Magyarországon alkalmazottaink létszáma 9 fő. Cégünk két bemutatóhelyen, Budaörsön és Egerben is várja vásárlóit.

Családbarát, stresszmentes munkahely vagyunk, nekünk élmény itt dolgozni, és reméljük vevőinknek, partnereinknek élmény velünk üzletet kötni!

MUNKATÁRSAINK

Ajlik Zoltán

Ajlik Zoltán

Ügyvezető
Bánki Gergő

Bánki Gergő

Üzletfejlesztési vezető (Románia és Szlovákia)
Kerényi Réka

Kerényi Réka

Területi képviselő (Budapest és Dunántúl)
rita-slate-design

Tichy Rita

Kereskedelmi és marketingasszisztens
Nyitrai Szabina

Nyitrai Szabina

Pénzügyi asszisztens
Lőrincz János

Lőrincz János

Telephelyvezető

MEGTETSZETTEK AZ ULTRAVÉKONY SLATE DESIGN KŐFURNÉROK? KÉRJEN AJÁNLATOT!

Hívjon minket!