Szálcement burkolat: az értékálló alternatíva

Szálcement homlokzatburkolat

Szálcement burkolat: az értékálló alternatíva

A szálcement burkolat napjaink egyik legkedveltebb építészeti megoldása. Legyen szó stabilitásról, külső megjelenésről vagy hosszú élettartamról, minden szempontból kiváló alternatíva. A szálcement továbbá alkalmas szinte bármilyen épülettípus homlokzatburkolatának kialakítására. Ebben a bejegyzésben bemutatjuk, mi mindenre is jó és mit érdemes még tudni a szálcement burkolatokról.

Mi az a szálcement burkolat?

A szálcement erős és szilárd anyag, a betonhoz hasonlítható. Fagy- és vízálló, nem éghető, így számos előnnyel rendelkezik. Nem véletlenül terjedt el burkolati megoldásként sem. A természetes alapanyagú, szálcement építőelem akár családi házak, nyaralók homlokzatának kialakításához is remek alternatívát jelent. A homlokzatburkolatot tehát úgy alakíthatjuk ki, hogy az elegáns megjelenés és a biztonság szintén garantált.

Szálcement homlokzatburkolat előnyei

A legtöbb épülettípusnál tehát jó megoldást jelent a szálcement építőanyag használata. Előnyei közé tartozik, hogy stabil, fagy- és vízállósága mellett könnyen lehet vele tervezni a munkálatok során. Jó fizikai tulajdonságainak köszönhetően hosszú élettartam és értékállóság jellemzi. A legfontosabbak összességében a következők:

  • Erős védelem: minden minőségi burkolatrendszer alapja, hogy megvédje az adott házat és annak falát a külső természeti csapásoktól és egyéb tényezőktől.
  • Hosszú élettartam: homlokzatburkolatot nem két napra választ az ember. Fontos ezért, hogy olyan minőségi anyagot és alternatívát válasszunk, ami hosszú ideig szolgálja az épületet.
  • Elegáns megjelenés: nem utolsó szempont a külső megjelenés sem, hiszen nem mindegy, milyen látképet nyújt a ház. A szálcement homlokzatburkolat nemcsak erős védelmet és tartósságot biztosít, hanem modern, letisztult és igényes összképet is mutat.

A szálcement síkpala továbbá természetes anyagokból készül, mészkőből, homokkőből, vízből és egyéb összetevőkből. Amellett, hogy a lapok újra felhasználhatók, az energiafogyasztás is alacsony. A látványt tekintve pedig a klasszikustól kezdve a modern, elegáns épülettípusokra is egyaránt jól szabható. Mindemellett természetes, innovatív és gazdaságos építészeti alternatíva. 

Szálcement homlokzatburkolat előnyei

Szálcement és egyéb homlokzatburkolati rendszerek

A szálcement burkolat kialakítása történhet szerelt és átszellőztetett formában is. Fontos, hogy minőségi kőburkolatot válasszunk és a telepítés szakszerűen történjen. A különböző anyagok és formák akár egyedi ízlés szerint is alakíthatók. Mi a Slate Designnál a könnyed eleganciában hiszünk, így ügyfeleinkkel együttműködéve jó eséllyel megtaláljuk a legjobb megoldást és a legjobb homlokzatburkolati rendszert.  

A LiteStone kőfurnér palakő, mészkő vagy homokkő felhasználásával készült és a piac legvékonyabb burkolata. Bel- és kültérre egyaránt felragasztható. Az egyedi, ultravékony kőburkolat számos homlokzat, otthon, üzlet, iroda, szálloda és wellnessközpont építésénél és megújulásánál kapott kiemelt szerepet. Kérjen árajánlatot! További érdekességekért pedig kövesse blogoldalunkat.

 

Kérdése merült fel vagy rendelni szeretne? Lépjen velünk kapcsolatba!MEGTETSZETTEK AZ ULTRAVÉKONY SLATE DESIGN KŐFURNÉROK? KÉRJEN AJÁNLATOT!

Hívjon minket!