Falburkolat: természetes, egyedi és rusztikus megoldások

Kültéri és beltéri falburkolat

Falburkolat: természetes, egyedi és rusztikus megoldások

A falburkolat otthonunk külseje. Az elegáns, modern és divatos megjelenés mindenki számára vonzó lehet. A jó hír, hogy ehhez a tradicionális, a hagyományokat tisztelő, rusztikus megoldásokról sem kell lemondani. A természetes kövek remek alternatívát jelentenek, és nem véletlenül olyan népszerűek az építészet világában sem hosszú idők óta. Ebben a bejegyzésben bemutatjuk a különböző variációkat, amelyek mellett letehetjük a voksunkat. A falburkolat ezt követően új életre kelti otthonunkat, és ha megfelelően gondozzuk, évtizedeken át megőrzi állapotát.

Amit a falburkolatokról tudni érdemes

A követ díszítőelemként több ezer éve használják az építészetben. Falburkolatot tehát nem két napra választ az ember. Ez nem olyan döntés, hogy egyik pillanatról a másikra megváltoztathatjuk. A jó hír ugyanakkor, hogy számtalan olyan népszerű megoldás létezik, amelyekkel aligha lehet tévedni. Legyen szó bármilyen terméskőről, például homokkőről, vagy mészkőről, egytől egyig természetes és elegáns megoldásokra tehetünk szert. A kőburkolat pedig teljesen új fényt ad az épület külsejének, és hosszú távra tervezhetünk vele. Aki nem hiszi el, nézzen rá a Parlamentre, amit szintén mészkővel burkoltak.

Beltéri falburkolat

A rusztikus, mégis modern és divatos falburkolat

Az építészet világa a 21. században sem vesztette el szépérzékét és stílusát. Egyesek talán aggódnak, hogy manapság már minden túl modern és mesterkélt. A rusztikus kőburkolat viszont évtizedek óta töretlenül áll a legnépszerűbb falburkolatok toplistáján. Természetes, pipa. Rusztikus, tradicionális, pipa. Modern és innovatív, pipa. Az esztétikai hatás megkérdőjelezhetetlen, a színek és fények variálásával pedig még tovább fokozható. Amennyiben érdeklik a részletek a mészkő, vagy a homokkő felhasználásával kapcsolatban, blogoldulaunkon további érdekességeket olvashat róluk.

Kül- és beltéri falburkolat

Joggal merül fel a kérdés, hogy mégis milyen lehetőségeink vannak a tervezés során. A letisztult, elegáns kőburkolatok kül- és beltérre egyaránt alkalmazhatóak. Az egyik legjobban mutató dekorációs elem, ráadásul a külső és belső terek egységét is megalapozhatjuk. Ami a színeket illeti, hatalmas a választék, és véletlenszerűen, a természetben alakulnak ki. Szépségének forrását többek között ez is biztosítja. A köveket csak méretre vágják, vagy minimális mértékben megmunkálják. Mindenki az igényei szerint választhatja ki a kedvező homlokzat- vagy lábazati burkolati rendszert, a saját stílusához igazítva. Legyen szó beltéri dekorációról, vagy kültéri burkolatról. Szakszerű ragasztással, megfelelő gondozással és tisztítással pedig a kőburkolat hosszú évtizedeken át megőrzi eredeti szépségét.

Kültéri falburkolat

Rusztikus, természetes és innovatív falburkolat telepítése

A rusztikus, innovatív kőburkolat a természetes elegancia forrása. A SlateDesign kőfurnér természetes palakő, mészkő, illetve homokkő lapok szétválasztásával jön létre. Ultravékony, jó ár-érték aránya a széleskörű felhasználását is lehetővé teszi. Egyik oldala valódi kő, hátoldalán üvegszál erősítéses műgyanta. Ez biztosítja rugalmasságát, hajlíthatóságát, és könnyű felragaszthatóságát is. Ha Ön is egyedi és exkluzív kőburkolatot varázsolna otthonába, üzletébe vagy irodájába, nézze meg az árkalkulátort.

Kérdése merült fel vagy rendelni szeretne? Lépjen velünk kapcsolatba!MEGTETSZETTEK AZ ULTRAVÉKONY SLATE DESIGN KŐFURNÉROK? KÉRJEN AJÁNLATOT!

Hívjon minket!