Impregnálás

A kőfurnér impregnálása egy kiváló és hatékony módszer ami segít megőrizni a kő természetes felületét, védi a környezeti hatásoktól és károsodásoktól.

Beltéri használatnál, a különböző folyadékok, és az esetleges zsíros szennyeződések ellen szükséges védekezni, míg kültéri alkalmazás esetén a savas csapadék és a madárürülék maró hatása ellen nyújt védelmet, sőt a felület öntisztuló lesz. Az impregnálás során speciális anyagot – Slate Design Nano Effect  – alkalmazunk a kő felületére, amely összetevői beivódnak a pórusokba és mikroszinten védik a kőfurnér felületét. Az impregnálás elősegíti a tartósságot, a vízhatlanságot, és a korrózióellenállást. A használati körülményektől függően ismétlése szükséges lehet.

A kőfurnér lapok kőfelületének védelme érdekében a Slate Design Nano Effect használatra kész impregnáló használatát javasoljuk. Használatával egy időjárásálló kőfelületet kapunk, így hosszabb élettartamot élvezhetnek. Az impregnált felület kevésbé fogja magába szívni a szennyeződéseket, így könnyebb tisztán tartani, csökken a karbantartási igény. Az impregnáló anyag megakadályozza, hogy a foltok, folyadékok mélyen beszívódjanak a burkolatba, így könnyebben tisztítható marad.

Összességében a burkolatok impregnálásával a tartósság megőrizhető, így Önnek évekig esztétikus és minőségi burkolólapja lesz.

Az impregnálás folyamata:

  • Felület előkészítése: A Slate Design kőfunér burkolatok felületének por,-és szennyeződésmentesnek kell lennie.
  • Impregnáló anyag felvitele: Az impregnáló anyagot szivacshengerrel egyenletesen visszük fel a kőfelületre. Fontos, hogy az anyag egyenletesen fedje le a felületet.
  • Szárítás: Az impregnáló anyagot hagyjuk megszáradni a gyártói utasításoknak megfelelően. Ez idő alatt az anyag beivódik a beton pórusaiba.

Összességében a burkolatok impregnálásával a tartósság megőrizhető, így Önnek évekig esztétikus és minőségi burkolólapja lesz.

Mindig fontos betartani a gyártói utasításokat és szakértő segítségét kérni, ha szükséges.

Levesszük a felületkezeléssel járó gondot az Ön válláról. Amennyiben igényli, szakembereink szívesen elvégzik az impregnálási folyamatot műhelyünkben. Így Ön burkolásra készen veheti át kőfurnér burkolólapjait.

Kérje burkolatai impregnálását megrendeléskor!

Impregnálás díja: 1.000,-Ft + Áfa/lap.*

*Az ár a standard lapméretre vonatkozik. Nagyobb lapok impregnálási díja m2 arányosan kerül megállapításra.

MEGTETSZETTEK AZ ULTRAVÉKONY SLATE DESIGN KŐFURNÉROK? KÉRJEN AJÁNLATOT!

Hívjon minket!