KAPCSOLAT

Slate Design Kft.

Bemutató terem: 3300 Eger, Tárkányi út 92/G (Agria Vállalkozói Park)

Telefon:
+36 70 620 7999 – Bánki Gergő
+36 70 612 6125 – Kerényi Réka

E-mail: info@slatedesign.hu

Nyitvatartás:
Hétfő–Péntek: 08:00–16:30
Szombat: előzetes egyeztetés alapján

 

Segédanyagok

Ragasztók

A Slate Design kőfurnér burkolatok ragasztására többféle anyag alkalmazható, a fogadó felülettől, a felhasználás módjától, illetve attól, hogy például kül- vagy beltérben kívánjuk alkalmazni a burkolatot. Az egyszerűen használható kartusos ragasztóktól a profi, kontaktragasztókig többféle anyag is alkalmas lehet.

SDA MS Adhesive Sealant

MS polimer alapú, a levegő nedvességének hatására megkötő ragasztóanyag. Jól tapad enyhén nedves felületekre is. Fugák tömítésére is alkalmazható. Időjárásálló, kül- és beltérben egyaránt használható. Könnyen feldolgozható, alkalmazásával gyors kötés és nagy kezdeti szilárdság érhető el.

 • Hőállóság: -40℃ és +80℃ között
 • Kiszerelés: 310 ml/kartus
 • Alkalmazása: LiteStone, EcoStone
Adatlap
Ceresit K-188-E ragasztó
Ceresit K-188 E

Rendkívül nagy szilárdságú, vizes diszperziós, oldószermentes ragasztóanyag. Kontaktragasztóként alkalmazva extra ragasztási szilárdság, kiváló tapadás érhető el. Kizárólag beltéri felhasználásra javasolt.

 • Hőállóság: +50℃-ig
 • Kiszerelés: 2, 5, 13, 30 kg-os műanyag vödörben
 • Alkalmazása: LiteStone
Adatlap
Zettex X-30
Zettex X-30

Magas minőségű, nagy hőállóságú átlátszó kontaktragasztó spray, mely bevált a Translucent kőfurnér burkolatok kül- és beltéri ragasztásához. Egyszerű használat, gyors száradás, széles körű felhasználás.

 • Kiszerelés: 500 ml-es spray és 17 l-es kaniszter
 • Alkalmazása: Translucent
Ceresit K 1720
Ceresit K 1720

Rendkívül nagy szilárdságú, áttetsző, vizes diszperziós, oldószermentes ragasztóanyag. Kontaktragasztóként alkalmazva extra ragasztási szilárdság, kiváló tapadás érhető el. Kizárólag beltéri felhasználásra javasolt.

 • Hőállóság: 70℃-ig
 • Kiszerelés: 1 kg és 5 kg
 • Alkalmazása: Translucent
Adatlap

Fugázók

SDA Marble Silicone
SDA Marble Silicone

Egykomponensű, a levegő nedvességének hatására megkötő, szilikonkaucsuk alapú fugatömítő. Nedves környezetben, illetve víz alatti területeken is alkalmazható. Kiválóan feldolgozható és simítható. Gombaölő hatású. 38 színben kapható, fényes és matt színekben egyaránt elérhető. Garantáltan színtartó. Nagy kopás- és karcállóság.

 • Hőállóság: -40℃ és +150℃ között
 • Kiszerelés: 310 ml/kartus
 • Alkalmazása: LiteStone, EcoStone
Adatlap

Felületkezelők

A Slate Design ultravékony palakő burkolatokhoz megfelelő felületvédelmet nyújtó, különböző fokozatú impregnálószereket, kőlakkokat, színmélyítőket forgalmazunk. Az egyes felületkezelők használata kisebb-nagyobb mértékben változtathatja a természetes kőfelület megjelenését, ezért használatuk előtt mindenképpen javasolt próba kezelést végezni.

SDA Stone Impregnation
SDA Stone Impregnation

Kül- és beltérben egyaránt használható impregnálószer, mely mélyen behatol a kő szerkezetébe, ezáltal védelmet nyújt a víz és enyhébb szennyeződések ellen. Hatékony és tartós. Alkalmazása színárnyalat-módosulást eredményezhet. Előzetes próba elvégzése ajánlott.

 • Kiszerelés: 250 ml, 1 l, 5 l
Adatlap
SDA Stain Repellent
SDA Stain Repellent Nano Effect

Kül- és beltérben egyaránt használható nanotechnológiás impregnálószer, mely mélyen behatol a kő szerkezetébe, ahol nagyon gyorsan kifejti védőhatását. Védelmet nyújt nem csak víz, hanem olajos/zsíros szennyeződések ellen is. Kifejezetten lepergető hatású. A kő megőrzi lélegzőképességét, mivel nem képez felületi réteget. Alkalmazása enyhe színárnyalat-módosulást eredményezhet. Előzetes próba elvégzése ajánlott.

 • Kiszerelés: 250 ml, 1 l, 5 l
Adatlap
SDA Colour Intensifier
SDA Colour Intensifier

Impregnálószer, mely elmélyíti a kő természetes színét, a csillogás növelése nélkül. Mélyen behatol a kő szerkezetébe, nem képez réteget a kőfelületén. Víz. és olajtaszító hatása van. Tartós és időjárásálló. Kül- és beltérben is használható.

 • Kiszerelés: 250 ml, 1 l
Adatlap
SDA Darkener Super
SDA Darkener Super

Impregnálószer, mely egyben mélyíti a csiszolt vagy fényezett kőfelület színét, az utóbbinak megőrzi csillogását. Nem képez réteget, a kezelt felület “lélegezni” tud. Víz- és szennyeződéstaszító hatású. Rendkívül időjárásálló, ezért kül- és beltérben egyaránt használható.

 • Kiszerelés: 250 ml, 1 l
Adatlap
SDA Stone Sealer
SDA Stone Sealer Mat/Satin finish

Kiváló minőségű, akril gyantát tartalmazó kőlezáró. Időjárásálló és nem fakul meg. A kezelt felületek jó színárnyalat-mélyülést kapnak és könnyebben tisztíthatók. Elérhető matt vagy szatén fényű változatban.

 • Kiszerelés: 1 l
Adatlap
SDA Slate Oil
SDA Slate Oil

Kifejezetten természetes palára alkalmas palaolaj, mely mélyíti a kő természetes színét, kiemeli mintázatát. Víztaszító hatású ápoló folyadék. Alkalmas új, illetve régi felületek színének és fényének megújítására. Kizárólag beltérben alkalmazható.

 • Kiszerelés: 250 ml, 1 l, 5 l
Adatlap

Tisztítószerek

A természetes kőburkolatok legfőbb ellenségei lehetnek az olajos/zsíros szennyeződéseken túl a különféle erős savas vagy épp lúgos tisztítószerek. Ezek használata kifejezetten kerülendő! Helyettük pH-semleges, a természetes palafelületet nem károsító tisztítószereket kínálunk termékeinkhez.

SDA Stone Cleaner
Stone Cleaner

Oldószeres, savmentes koncentrátum. Építkezési szennyeződések (cementfátyol, viasz, korom, vakolat, műanyag festék), valamint olaj-, viasz-, zsírfoltok alapos és gyors eltávolítására alkalmas tisztítószer. Jó hatásfokkal alkalmazható természetes és műkő felületeken (pl. márvány, travertin, pala, gránit, cserép, cotto, csempe, bepucolatlan nyersbeton stb.) Kül- és beltérben is használható.

 • Kiszerelés: 1 l, 5 l
Adatlap
SDA Crystal Clean
Crystal Clean

PH-semleges, alkoholtartalmú tisztítószer-koncentrátum. Gyorsan, csíkmentesen szárad. Elsősorban nem makacs szennyeződések egyszerű eltávolítására alkalmas természetes és műkövek, klinker és kerámia felületeken. Kül- és beltérben is használható.

 • Kiszerelés: 500 ml, 1 l, 5 l
Adatlap

IGÉNYELJEN INGYENES TERMÉKMINTÁT!

Válasszon ki 3 szimpatikus mintát, melyet 2 munkanapon belül kézhez is kap. További minták 1000 Ft/darab áron igényelhetőek, melyek árát jóváírjuk rendelése végösszegéből. Amennyiben teljes mintaszettet igényelne, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. A színminták a TERMÉKEK menüpontban megtekinthetőek.

Mely terméktípus érdekli?

LiteStone - ultravékony kőfurnérTranslucent - áttetsző kőfurnér

Agyagpala

Indian AutumnRusticSahara WhiteMulti PinkMulti ColourGreyCalifornia GoldTerra RedTan

Csillámpala

D. BlackBlackCopperCopper NewJade GreenOcean GreenD. GreenGoldenSilver ShineSilver Shine GoldBurning ForestGalaxy BlackSilver GreyStar Galaxy

Homokkő

Rainforest BrownRainforest GreenTeakwoodTint MintRainbowRedWhiteZebra WhiteBlack Line

Mészkő

Crystal WhiteCement GreenSapphire Green

Agyagpala

Indian AutumnRusticSahara WhiteMulti PinkMulti ColourGreyCalifornia GoldTerra RedTan

Csillámpala

D. BlackBlackCopperCopper NewJade GreenOcean GreenD. GreenGoldenSilver ShineSilver Shine GoldBurning ForestGalaxy BlackSilver Grey

Homokkő

Rainforest BrownRainforest Green

Amennyiben 3-nál több termékmintát szeretne kérni, hogyan szeretné kiegyenlíteni a költségeit?
ÁtutalásUtánvét

KAPCSOLAT

Slate Design Kft.

Bemutató terem: 3300 Eger, Tárkányi út 92/G (Agria Vállalkozói Park)

Telefon:
+36 70 620 7999 – Bánki Gergő
+36 70 612 6125 – Kerényi Réka

E-mail: info@slatedesign.hu

Nyitvatartás:
Hétfő–Péntek: 08:00–16:30
Szombat: előzetes egyeztetés alapján

HÍRLEVÉL