KAPCSOLAT

Slate Design Kft.

Bemutató terem: 3300 Eger, Tárkányi út 92/G (Agria Vállalkozói Park)

Telefon:
+36 70 620 7999 – Bánki Gergő
+36 70 612 6125 – Kerényi Réka

E-mail: info@slatedesign.hu

Nyitvatartás:
Hétfő–Péntek: 08:00–16:30
Szombat: előzetes egyeztetés alapján

 

Patak Étterem, Kismaros

A kiváló hal- és vadételeiről, valamint hangulatos borvacsoráiról ismert kismarosi Patak Vendéglő 2016-ban teljesen megújult.

A Duna-parti étteremben Demeter Enikő lakberendező és a tulajdonos elképzelései alapján többféle struktúrájú Slate Design kőfurnér lap is felhasználásra került. A tökéletességre törekedve még arra sem sajnálták az időt, hogy minden egyes lapot egyedileg válasszanak ki kínálatunkból.

A központi szerepet betöltő nagy terem Silver Shine Gold, míg a kis terem Burning Forest struktúrájú, ultravékony csillámpala burkolatot kapott – mindkettő meglehetősen hangsúlyos felületeken. A pulton ugyancsak a Burning Forest kőfurnér köszön vissza, de ezúttal átvilágítható, Translucent változatban. Bár a kezdeti tervekben nem is szerepelt, végül a mosdók előtti közlekedő falaira is került Slate Design kőfurnér Copper New változatban.

Közösségi helyről lévén szó, kiemelt fontosságú volt a kőfelületek megfelelő kezelése. Jelen esetben az élelmiszerbiztonsági szempontoknak is megfelelő, zsíros/olajos szennyeződésekkel szemben is ellenálló SD Stain Repellent Nano Effect impregnálószert alkalmazták.

MEGTETSZETTEK AZ ULTRAVÉKONY SLATE DESIGN KŐFURNÉROK? KÉRJEN AJÁNLATOT!