Lakberendezési trendek 2020-ra

Lakberendezési trendek 2020-ra

Ha megnézzük a jövő évi trendeket, egy valamit világosan látunk. A tervezők célkitűzése, hogy egy otthon természet ihlette, kényelmes benyomást nyújtson. Nézzük meg, mit is jelent ez a gyakorlatban!

A légtér megosztása

Míg korábban a nagy, nyitott tereknek volt divatja, most előtérbe kerül az intimitás, ezáltal a barátságosabb környezet. Bár nem tagadhatjuk, hogy a nyitott terek tágasabbnak mutatják a teret, néha azonban szükségünk van arra, hogy legyen egy zúg, ahol halljuk a gondolatainkat, ahol elmélyült beszélgetéseket folytathatunk.

átvilágítható kőfurnér

Egy extravagáns belteret mi dobhatna jobban fel mint az Indian Autumn Translucent kőburkolat?
A Translucent termékcsalád egyedisége az átvilágíthatóság, mely különleges és egyedi térelválasztást eredményezhet.

Vidám és kifinomult színek

Szürke: továbbra is divat lesz a szürke, hiszen a semleges színek széles skáláját mutatja. Sokoldalúan használható: bútorok, szőnyeg, falak, textilek esetében is. 2020-ban trendi lesz élénk színekkel kombinálva.

Szürke kőfurnér burkolat

A Slate Design kőfurnér burkolatok a szürke számtalan színét felvonultatják. A képen az alábbi kőburkolatok láthatók: Grey – D. Black – Black – Silver Grey – Sapphire Green – Cement Green

Rózsaszín: A falakon, a textíliákban, a kiegészítőkben és a bútorokban a rózsaszín minden árnyalatával találkozhatunk. Lehet pasztell rózsaszín, régi rózsa, őszibarack-rózsaszín vagy rózsaszínes lila. Nyugodt, finom, elegáns lesz tőle az otthonunk.

Lila: 2020-ban a falon lévő képektől a lámpákon át a bútorokig és textíliákig a lila hódítani fog.

Zöld: Mivel a természet megidézése fontos lesz 2020-ban, természetesen a zöld is főszereplővé lép elő minden árnyalatában. A sötét, mély tónusok a bútorokban, kárpitozásban hangsúlyt adnak a dekorációnak.

Kék: ez a szín is velünk marad jövőre minden árnyalatával, bár a kobaltkék árnyalat lesz a legkedveltebb.

lakberendezési trendek, kobaltkék bútorok, kőfurnér

Fa a fenyőtől a mahagóniig

A fa főszerepet kap 2020-ban: a házszerkezet (mennyezet, oszlop), a padló, a bútorok, a dekoráció, az ajtók és ablakok mind fából lesznek egy igazán trendi otthonban.

Bőr és fém

A fa mellett ez a két anyag is dominál majd. Bár a bőr soha nem megy ki a divatból, soha jobb időszakot nem találunk arra, hogy beszerezzünk egy kényelmes Chesterfield stílusú karosszéket. A fémek az iparitól (acél, oxidált fémek) az arany és ezüst színekig népszerűek lesznek. A fémek beépíthetők a dekorációba lámpák, különféle kiegészítők, tükrök keretein vagy dohányzóasztal lábain keresztül.

fémes színek, lakberendezés, kőfurnér

Fémből vannak a maszkok, a lámpák, s a nappali hátfalára is aluprofilok közé kerültek fel a rezes hatású, Copper struktúrájú LiteStone kőburkolatok.

Művészet a falakon

2020-ban is népszerűek lesznek a tapétek, elsősorban azok, melyek szinte műalkotásként jelennek meg a falakon. De ez esőerdők mintái is megtalálhatóak egy trendi otthonban a jövő évben.

tapéta, kőburkolat, kőtapéta

Kert a házban

Ha már 2020-ban a természet inspirálja a trendeket, kihagyhatatlan a házon belüli kert, mely nemcsak szép, de nyugodt, békés pihenést is nyújt a család számára. Helyezzünk egy kis széket vagy fotelt a kert mellé, s élvezzük ki szépségét, csendjét.

Népi motívumok

Ha a kiegészítőkről beszélünk, 2020 lehetőséget teremt rá, hogy az utazásaink során begyűjtött népi kincsek főszerepbe kerüljenek az otthonunkba. A más kultúrákból származó tárgyak és kiegészítők jelenléte varázslattal tölti meg otthonunkat, s kalandossá teszi azt.

kő kandallóburkolat

Az idegen kultúrák tárgyai kalandosabbá teszik az otthonunkat. Az alpesi ház kandallójának hátsó falát D.Black Litestone kőburkolatok díszítik.

Fekete konyhák

Fekete szín kombinálva fémekkel és természetes anyagokkal. A fekete nagyon elegáns, kifinomult és avantgárd szín, ami kétségtelenül vonzóvá teszi a konyhát. A fémek fényessége és a növények jelenléte teszi a hatást kiegyensúlyozottá. Különleges hatást érhetünk el, ha a bútor felületeire fekete kőfurnért laminálunk.

Kárpitozott ágytámlák

Az ágytámlák szintén kényelmet sugároznak, ami nagyon fontos lesz 2020-ban. Bizonyos ágytámlák (pl. a Chesterfield stílusúak) eleganciát sugallnak, míg mások inkább meghitt zugot nyújtanak az ágyban pihenőknek.

Forrás: newdecortrends.comMEGTETSZETTEK AZ ULTRAVÉKONY SLATE DESIGN KŐFURNÉROK? KÉRJEN AJÁNLATOT!

Hívjon minket!