Tippek és trükkök kőburkolat választáshoz

Kőburkolat

Tippek és trükkök kőburkolat választáshoz

A beltéri és kültéri felületeken is alkalmazható kőburkolatok népszerűsége töretlen. A sokoldalú burkolóanyagok szín és mintázat választéka hatalmas. A kifinomult ragyogású, fényűző látványvilágú csillámpalától kezdve, a rusztikus felületű, drámai hatású agyagpaláig bármilyen kőzetmintát megtalálhat. Kőburkolat választáskor az ár-érték arány és esztétikai aspektusok mellett, egyéb szempontokat is érdemes mérlegelni. Cikkünkben tippeket és trükköket osztunk meg a tökéletes burkolóanyag kiválasztásához!

A kőburkolat előnyei

A kőburkolat nem csupán impozáns megjelenésű, de gazdaságos, egyszerűen megmunkálható és időtálló is. Az alábbiakban összegyűjtöttük a Slate Design által forgalmazott kőburkolat legfontosabb előnyeit.

 • Ökobarát: A Slate Design termékei között megtalálja a világ legvékonyabb kőburkolatát. Az ultravékony burkolat gyártása és szállítása kisebb környezeti terhet jelent.
 • Egyedi megjelenés: A kőburkolat egyedi megjelenést nyújt kül- és beltéri alkalmazás esetén egyaránt.
 • Kiváló ár-érték arány: Szemben a konvencionális kőburkolatokkal, amelyek a legmagasabb árú burkolóanyagok közé tartoznak, a Slate Design termékek kiváló ár-érték aránnyal szolgálnak.
 • Könnyen megmunkálható és illeszthető: Az ultravékony kőburkolat vágásához nem szükséges speciális felszerelés, akár egy csiszolókoronggal is vágható. A burkolólapok méretpontossága lehetővé teszi a hézag nélküli illesztést. A burkolólapok súlya alacsony, 1,5-3 kilogramm / négyzetméter, vastagságuk csekély 1,2-3 milliméter. Ragasztható fa, csempe, gipszkarton, beton, üveg, fém, műanyag és vakolt falfelületekre.
 • Csöndes és koszmentes kivitelezés: Szeretné elkerülni a hangos és sok szennyeződéssel járó felújítást? A kőburkolat rögzítése minimális zajjal és porral jár.
 • Széles választék: Több mint 30 eltérő színű és felületű kőburkolat közül választhat termék kínálatunkban. Így garantáltan megtalálhatja az igényeinek megfelelő színű burkolatot!
 • Hajlíthatóság: Tudta, hogy az Slate Design ultravékony kőburkolata enyhén hajlítható? Így az íves felületek is burkolhatóak a kiválasztott termékkel!
 • Sokszínű felhasználás: A kőburkolat nem csupán kül- és beltéri módon, de akár a bútorkészítésben is alkalmazható. Forgácslapra hőpréssel laminálva vagy hidegen sajtolással bútorfelületekre is rögzíthető. További, felhasználási lehetőség a homlokzati burkolás, amely ragasztással, konzolálás nélkül kivitelezhető.
 • Természetes és kiváló minőségű: A Slate Design által forgalmazott kőburkolat 100%-ban természetes kőfelületekkel rendelkezik és a Nemzeti Műszaki Értékelés alapján az Építésügyi Minősítő Intézet által tanúsított építési termék.

Kültéri kőburkolat

Ultravékony beltéri és kültéri kőburkolat

SlateDesign Translucent kőfurnér

A SlateDesign Translucent egyedülálló, fényáteresztő kőfurnér, amely a megfelelő háttérvilágítás mellett, a kő mintázatát rajzoló, fénylő látványt nyújt. A kőburkolat agyagpala vagy csillámpala felhasználásával készül. A vékony, természetes kő réteget fényáteresztő üvegszál és műgyanta erősíti meg.

A SlateDesign Translucent kőfurnér tulajdonságai:

 • Méretek: 1220×610 mm (standard, S), 2100×1050 mm (M), 2400×1200 mm (L) és akár egyedi lapméret
 • Vastagság: 1,2-3 milliméter.
 • Súly: 1,5-3 kilogramm / négyzetméter

Kérjen akár ingyenes színmintát SlateDesign Translucent kőfurnér termékünkből!

Slate Design LiteStone kőfurnér

A Slate Design LiteStone természetes, prémium minőségű, ultravékony kőfurnér. A burkolat homok-, pala- vagy mészkő felhasználásával készül, üvegszállal és műgyanta hordozóval erősítik meg. Rugalmas és könnyű anyag, így egyaránt használható bel- és kültéri falakon. Rögzíthető tégla, csempe, gipszkarton felületeken, sőt a megfelelő előkészületekkel akár hálózott, szigetelt kültéri homlokzaton is.

A Slate Design LiteStone kőfurnér tulajdonságai:

 • Méretek: 1220×610 mm (standard, S), 2100×1050 mm (M), 2400×1200 mm (L) és akár egyedi lapméret
 • Vastagság: 1,2-3 milliméter.
 • Súly: 1,5-3 kilogramm / négyzetméter

Szeretne akár ingyenesen Slate Design LiteStone kőfurnér mintát? Tekintse meg a termék oldalt a további információért!

Gyakori kérdések a kőburkolat kapcsán

Mennyibe kerül a kőburkolat?

A Slate Design által forgalmazott termékek kiváló ár-érték arányt nyújtanak. Szemben a magas költségvonzatú, hagyományos kőburkolatokkal, az innovatív, ultravékony technológia miatt kedvezőbb árszabású kőfurnérokat kínálunk. A pontos ár meghatározásához használja kalkulátorunkat.

Kell impregnálni a kőburkolatokat?

Igen, javasoljuk, hogy burkolás előtt impregnálja a kőfurnér lapokat. Az impregnáló szer alkalmazásával a szennyeződésekkel szemben ellenállóvá válik a kőburkolat felülete. A legjobb eredmény elérése érdekében, használja az oldalunkon megvásárolható SDA Nano Effect Stone Impregnation készítményt.

Alkalmazható kültéri kőburkolat falra?

Sokakban felmerül a kérdés: alkalmazható kültéri kőburkolat falra? A válasz egyértelmű igen. SlateDesign Translucent és LiteStone kőfurnér termékeink bel- és kültéri felületeken is alkalmazhatóak.

Alkalmas homlokzati kőburkolatként?

Igen, akár a hálózott, szigetelt kültéri homlokzaton, homlokzati kőburkolatként is alkalmazható a SlateDesign LiteStone kőfurnér termékünk, melyek UV-, fagy- és időjárásállóak.

Beltéri kőburkolatként is felhasználható?

Igen, a SlateDesign Translucent és LiteStone kőfurnér termékeink beltéri kőburkolatként is alkalmazhatóak, minden megkötés nélkül. Használhatóak lakóterületeken, vizesblokkokban, várókban és akár bemutató termekben is.

Beépíthető-e a LiteStone kőburkolat ablak köré?

Igen, beépíthető a kőburkolat ablak köré. Ultravékony kőfurnér termékeink akár egy csiszolókorong segítségével is megmunkálhatóak, így az ablak körüli szükséges méretet is könnyen levágatja, a pozitív/negatív sarkoknál az illesztések gérbe csiszolhatók, így kőtömbből épített megjelenést kölcsönző ablakkáva is kialakítható

Szerepel a választékban mediterrán kőburkolat?

Természetesen! Termék kínálatunkban elérhető rajzolatos mediterrán kőburkolat és további több mint 30 szín. Translucent kőburkolat termékeink teljes szín kínálatát ezen a linken, LiteStone kőfurnér lapjaink szín kínálatát pedig ezen a linken érheti el. A Slate Design burkolatokat könnyedén a kívánt méretre lehet vágni.

Ezek természetes kőburkolatok?

Minden termékünk 100%-ban természetes homok-, pala- vagy mészkő réteg felhasználásával készült.

A kőburkolat fürdőszobai felhasználásra is alkalmas?

Igen, a Slate Design kőburkolat fürdőszoba helyiségben is felhasználható. A beltéri felületen is rögzíthető, egyedi megjelenésű kőfurnérok impozáns megjelenést biztosítanak fürdőszobájában. 

Kültéri burkolat falra

Összefoglalás

A Slate Design ultravékony kőburkolatok csupán 1,2-3 milliméter vastagságúak és 1,5-3 kilogramm / négyzetméter súlyúak. A világ legvékonyabb kőfurnér lemezei alkalmazhatóak kül- és beltéri burkolatként is. Kedvező ár-érték arányúak és 100%-ban természetes kő réteggel rendelkeznek.

Kérdése merült fel vagy rendelni szerente? Lépjen velünk kapcsolatba!MEGTETSZETTEK AZ ULTRAVÉKONY SLATE DESIGN KŐFURNÉROK? KÉRJEN AJÁNLATOT!

Hívjon minket!