KAPCSOLAT

Slate Design Kft.

Bemutató terem: 3300 Eger, Tárkányi út 92/G (Agria Vállalkozói Park)

Telefon:
+36 70 620 7999 – Bánki Gergő
+36 70 612 6125 – Kerényi Réka

E-mail: info@slatedesign.hu

Nyitvatartás:
Hétfő–Péntek: 08:00–16:30
Szombat: előzetes egyeztetés alapján

 

Egy otthon telis teli Slate Design kőfurnérral

Egy otthon telis teli Slate Design kőfurnérral

Van az úgy, hogy az ember beleszeret valamibe, és szeretne belőle minél többet, szeretne vele minél több időt együtt tölteni, szeretné, ha a nyugalom szigetének tekintett otthonában is mindig mellette lehetne…

Nos, tiszaújvárosi ügyfelünk is valami hasonlón ment keresztül, amikor otthonuk felújítását tervezve rátalált a Slate Design kőfurnér burkolatokra. Először a nappali hátfalára kerültek fel aluprofilok közé Copper struktúrájú LiteStone burkolatok, valamint mennyezeti hangulatvilágításként slim LED-panelekbe integrált Indian Autumn Translucent kőfurnér lapok. Később hasonló stílusban megújult az emeleti lépcsőfeljáró is, ahol ezúttal a változatos színvilágú Burning Forest LiteStone kőlapok kerültek fel a falra, míg az átvilágítható kőfurnér burkolatok ezúttal 120×30 cm-es LED-panelekbe épültek be.

Pár hónappal később sorra került a jaccuzzival kényeztető terasz felújítása is, ahol a méltán népszerű Indian Autumn struktúra ezúttal nem csak átvilágítva, hanem falburkolatként is képviseltette magát, hozzájárulva a maximális relaxációhoz.MEGTETSZETTEK AZ ULTRAVÉKONY SLATE DESIGN KŐFURNÉROK? KÉRJEN AJÁNLATOT!