SD Beton

Elsősorban párkányok, kerítésfedlapok, pultok és burkolatok készítését vállaljuk minősített finombetonból. A design beton minősített finombeton anyagában színezett, cement kötőanyagot, ásványi töltőanyagot és speciális adalékokat tartalmaz. Célja, nemcsak a szilárdság és tartósság, hanem a vizuális megjelenés is. A látszóbeton felülete lehet sima, domború, texturált, attól függően milyen eredményt szeretnénk elérni. A színezés is egy lehetőség, hogy a felület egyedi megjelenést kapjon.

Az uniós támogatással 3 éve kialakított finombeton lapgyártó kisüzemünkben képesek vagyunk a finombeton homlokzatburkolat lapok vagy formára öntött egyedi betontestek, illetve a finombeton készítés mellett látszóbeton burkolat kisüzemi gyártására.

A vibroöntéses technológia során a cement-víz tényezőt az optimális szinten tartva minimális zsugorodású, repedésmentes, nagy szilárdságú, fagyálló termékeket gyártunk. A csökkentet vízfelvétel miatt a mészkivirágzásra kevésbé hajlamos és fokozottan ellenáll a környezeti hatásoknak.

Jellemzők:

 • Beton színezése: anyagában színezett beton
 • Felület: csiszolt beton vagy öntött beton
 • Vastagság: 2,5-8 cm
 • Maximális méret: 250×125 cm
 • Színválaszték és beton design: hófehértől a különféle pasztell színeken át az antracitszürkéig

TERMÉKEINK

Konyhapultok

3-5 cm vastag pultok – akár kikönnyített megoldásban is – a szükséges szerelvények helyének kivágásával. A munkapult élei fózolt, csiszolt változatban készülnek. Akár egyedi színkeveréssel is.

Térbútorok egyedi megrendelésre
Kültéri oszlop- és kéményfedlapok

Kültéri beton kiegyenlítés és kültéri burkolat betonra, illetve járda burkolásra. Különböző kültéri beton lépcső megoldások, kültéri oszlop burkolatok.

Bel- és kültéri beton párkányok, lépcsőburkolatok, pultok

2,5-3 cm vastagságban, akár egyedi U/L profilos megoldással is. Többféle színben. Dekorbeton kültérre és beltérre egyaránt.

Egyedi burkolólapok

3-8 cm vastagságban és maximum 125 cmx240 cm táblaméretben elérhető finombeton burkolat.

DESIGN BETON KÉSZÍTÉS: LÁTSZÓBETON VAGY MŰKŐ LAP?

Mindkét terméket megrendelheti nálunk!

Látszóbeton készítése

A látszóbeton olyan tervezett betonöntési technológia, ahol a késztermék felületét a zsaluzat minősége és fajtája (bútorlap, pliuretán vagy szilikon sablon, fa stb.) fogja meghatározni. A beton színezése anyagában történik.

Műkő készítése

Műkőkészítés során a betonfelület zárórétegét vizes csiszológéppel felcsiszoljuk és a felületet cementpéppel tömítjük. A műköveknél a beton természetes töltőanyaga, a csiszolt kavics látszani fog.

Érdeklik az SD Beton termékek és látszóbeton árak? Keresse betontechnológus kollégánkat!

Alapvető terméktulajdonságok:

 • Nyomószilárdság (N/mm2): >40
  (EN 13813-1:2002)
 • Hajlítószilárdság (N/mm2): >7
  (EN 13813-1:2002)
 • Aljzatbeton vastagság (mm): 25-80
  (EN 13813-1:2002)
 • Töltőanyag méret (mm): 0-4
  (dolomit)
 • Tűzvédelmi osztály: A1 beton
  (EN 13813-1:200)

Projektértékesítő

Lőricz János

betontechnológus

MEGTETSZETTEK AZ ULTRAVÉKONY SLATE DESIGN KŐFURNÉROK? KÉRJEN AJÁNLATOT!

Hívjon minket!