KAPCSOLAT

Slate Design Kft.

Bemutató terem: 3300 Eger, Tárkányi út 92/G (Agria Vállalkozói Park)

Telefon:
+36 70 620 7999 – Bánki Gergő
+36 70 612 6125 – Kerényi Réka

E-mail: info@slatedesign.hu

Nyitvatartás:
Hétfő–Péntek: 08:00–16:30
Szombat: előzetes egyeztetés alapján

 

Nymphae Aquapark, Nagyvárad

Egyszerre akár 1500 vendég élvezheti 7 kültéri és 13 beltéri medence kényeztetését a 2016 nyarán átadott Nymphaea üdülőkomplexumban. Mindemellett a 6 épületben pezsgőfürdő, fedett és szabadtéri gyógyfürdő, szauna, 13 csúszda, élményfürdő, aroma- és fényterápiás rész, valamint egy törökfürdő is helyet kapott.

A grandiózus beruházás során fontos szempont volt, hogy olyan burkolatokat használjanak fel, mely egyfelől megfelel egy vizes komplexum kihívásainak, többek között a török fürdő kupolás kialakításának, másfelől az eltérő stílusokhoz is illeszkedjen – mindezt persze a nagy felületek miatt szerették volna költséghatékonyan megoldani.

Így találtak rá a Slate Design ultravékony kőfurnér burkolataira. A Kész Építő és Szerelő Zrt. generál kivitelezésében a nagyváradi épületegyüttesben több helyen is szerepet kaptak a különleges adottságokkal rendelkező, ultravékony palakő felületű burkolatok.

A Rudas fürdő ihlette törökfürdőnek a kialakításánál a kupola, valamint az egyéb íves felületek burkolása során a cél a mészkő hatás elérése volt biztonságos módon. Itt a Tan struktúrájú, mindössze 2-3 mm-es, ultravékony agyagpala lapokat használták fel.

„A nagyváradi Nymphaea Wellness és Élményközpont megvalósítása során merült fel az az igény, hogy egy olyan termálvizes medence készüljön, mely hitelesen adja vissza egy törökfürdő hangulatát. A látványterveken megjelenített boltíves közlekedő, és a medencetér feletti kupola megvalósításához ideális választás volt a Slate Design Kft. által forgalmazott kőfurnér burkolat alkalmazása. Az alkalmazott lapokkal le lehetett követni a mindkét irányban ívelt felületeket, és nem csak esztétikus burkolatkiosztást tudtuk megvalósítani, de jó költséghatékonysággal, hiteles törökfürdő hatást tudtunk elérni” – mondta el Szalay Zsolt, a KÉSZ Zrt. belsőépítész főmérnöke a munkálatok befejeztével.

A csúszdáknak helyet adó, hatalmas belmagasságú központi rész íves mellvédjein a LiteStone termékcsalád Copper New árnyalatát alkalmazták, melyek a törökfürdővel ellentétben itt szoros illesztéssel burkolták fel. Érdemes megfigyelni az íves mellvédek keskeny alsó peremeit is, melyeken a profi kivitelezésnek köszönhetően ugyanez az anyag fut végig!

Az egyik leglátványosabb felületet a Relax teremben lehet megfigyelni, ahol is az átvilágítható Translucent termékcsalád Indian Autumn textúráját építették be, mely a precízen beállított háttérmegvilágításnak köszönhetően üde színfoltja lett a komplexumnak. Itt a normál táblaméret mellett az áttetsző kőfurnér burkolatokat extrém nagy, vagyis 2440×1220 mm-es méretben is felhasználták.

Felhasznált kőfurnér burkolat: LiteStone, Translucent

Lapméret: 1220×610 mm, 2440×1220 mm

IGÉNYELJEN INGYENES TERMÉKMINTÁT!

Válasszon ki 3 szimpatikus mintát, melyet 2 munkanapon belül kézhez is kap. További minták 1000 Ft/darab áron igényelhetőek, melyek árát jóváírjuk rendelése végösszegéből. Amennyiben teljes mintaszettet igényelne, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. A színminták a TERMÉKEK menüpontban megtekinthetőek.

Mely terméktípus érdekli?

LiteStone - ultravékony kőfurnérTranslucent - áttetsző kőfurnér

Agyagpala

Indian AutumnRusticSahara WhiteMulti PinkMulti ColourGreyCalifornia GoldTerra RedTan

Csillámpala

D. BlackBlackCopperCopper NewJade GreenOcean GreenD. GreenGoldenSilver ShineSilver Shine GoldBurning ForestGalaxy BlackSilver GreyStar Galaxy

Homokkő

Rainforest BrownRainforest GreenTeakwoodTint MintRainbowRedWhiteZebra WhiteBlack Line

Mészkő

Crystal WhiteCement GreenSapphire Green

Agyagpala

Indian AutumnRusticSahara WhiteMulti PinkMulti ColourGreyCalifornia GoldTerra RedTan

Csillámpala

D. BlackBlackCopperCopper NewJade GreenOcean GreenD. GreenGoldenSilver ShineSilver Shine GoldBurning ForestGalaxy BlackSilver Grey

Homokkő

Rainforest BrownRainforest Green

Amennyiben 3-nál több termékmintát szeretne kérni, hogyan szeretné kiegyenlíteni a költségeit?
ÁtutalásUtánvét

KAPCSOLAT

Slate Design Kft.

Bemutató terem: 3300 Eger, Tárkányi út 92/G (Agria Vállalkozói Park)

Telefon:
+36 70 620 7999 – Bánki Gergő
+36 70 612 6125 – Kerényi Réka

E-mail: info@slatedesign.hu

Nyitvatartás:
Hétfő–Péntek: 08:00–16:30
Szombat: előzetes egyeztetés alapján

HÍRLEVÉL