KAPCSOLAT

Slate Design Kft.

Bemutató terem: 3300 Eger, Tárkányi út 92/G (Agria Vállalkozói Park)

Telefon:
+36 70 620 7999 – Bánki Gergő
+36 70 612 6125 – Kerényi Réka

E-mail: info@slatedesign.hu

Nyitvatartás:
Hétfő–Péntek: 08:00–16:30
Szombat: előzetes egyeztetés alapján

 

Markáns megjelenés a Heves megyei Közútnál

Magyar Közút homlokzatburkolat

Markáns megjelenés a Heves megyei Közútnál

Új, karakteres épületbe költözött a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Heves Megyei Igazgatósága (Eger, Mátyás király u. 136.), melyek az egri építész, Boldis Betti tervei alapján valósultak meg. „A megrendelő a meglévő irodarendszer átültetését kérte egy korszerű, energiatudatos épületbe. Az elképzelésem az volt, hogy egy, a Közútra jellemző, markáns épületet tervezzek – magyarázza Boldis Betti. – Ennek megfelelően jelenik meg a kék szín, valamint a homlokzaton a szintén egri illetőségű Slate Design LiteStone kőfurnér burkolata.”

Magyar Közút homlokzatburkolat

Az építész azt is elmondta, napjainkban már nem tekinthető korszerűnek középületeken a tisztán csak vakolt felületek alkalmazása, a megrendelő azonban nem szeretett volna szerelt burkolatot: „A ragasztott burkolatok pedig jellemzően nem tetszenek, mert nagyon műnek hatnak, a LiteStone bész árnyalatú, Tan fantázianevű kőfurnér burkolata viszont valódi agyagpala kőzet, így abszolút természetes megjelenésű.”

Így az akadálymentesen megközelíthető, mintegy 500 m2-es alapterületű, kétszintes épület homlokzatát több ponton is az ultravékony Slate Design LiteStone kőfurnér lapok teszik különlegessé. A mindössze 2 mm vékony burkolatokat 122*61 cm-es táblaméretben ragasztotta a megfelelően előkészített, szigetelt homlokzatra, hálós kötésben, szilikon fuga alkalmazásával a szarvaskői illetőségű Juhász István burkoló csapata.

Magyar Közút homlokzatburkolat

 MEGTETSZETTEK AZ ULTRAVÉKONY SLATE DESIGN KŐFURNÉROK? KÉRJEN AJÁNLATOT!