Dekorpanel: innovatív és elegáns falburkolati megoldások

Dekorpanel

Dekorpanel: innovatív és elegáns falburkolati megoldások

Nappali, konyha, vagy az unalmas, szürke fürdőszoba – bármelyikről is legyen szó, megéri feldobni annak hangulatát. Sokaknak elsőként a festés, tapétázás jut eszébe, pedig számos egyéb lehetőség is adódik. A dekorpanelek például sokkal gyorsabban felrakhatók, ez viszont nem jelenti azt, hogy ne jelentenének ugyanúgy kiváló megoldást hosszú távon. Sőt! Egy rusztikus kőburkolat igazán elegáns megjelenést biztosít akármelyik otthonban.

Mi az a dekorpanel?

A dekorpanel egy olyan fali panel, aminek felrakásához nem szükséges komolyabb tapasztalat, de még csak speciális szerszám sem. Amíg egy festés, tapétázás körülményes folyamat, ez esetben nem kell aggódni, sem az előkészítés, vagy a felületkezelés miatt sem igazán. A legtöbb fali panel bőrből, kőből, fából, vagy téglából készül. Persze nem mindegyik valódi, hiszen találni nagyon olcsó, nem túl jó minőségű lehetőségeket is a piacon. A természetesség viszont nem jelenti azt, hogy egy dekorpanel ne lehetne emellett modern és innovatív is.

Falpanel

 

Dekorpanelek: rusztikus kőburkolatok és egyéb ötletek

Napjainkban természetesen számtalan lakberendezési, dekorációs ötlet lát napvilágot. Ezek közül több olyan is akad, amelyekkel tényleg izgalmassá, egyedivé varázsolhatjuk otthonunk egyes helyiségeit. Akár egyetlen jól elhelyezett fali panel is elegáns összképhez vezethet. Egyesek a régi, klasszikus stílust szeretik, mások az újabb, modern divatokat. Nem lehetne azt mondani, hogy egyik jobb lenne a másiknál. Ugyanakkor azt sem, hogy ne lenne átmenet a két irányzat között.

Divatok, irányzatok 2023-ban

Amíg régebben jellemzően sok-sok festmény, kép, virágok és egyebek díszítették az otthonokat, napjainkban jellemzőbb a minimalista stílus. A modern divat az egyszerűségre, letisztultságra esküszik. Ennek ellenére akár egyetlen fali panel is átalakíthatja a teljes helyiség összképét, hangulatát. Akár egy 3D-s, falsíkból kiemelkedő falburkolat sem elképzelhetetlen egy 21. századi otthonban.

Az örök és utánozhatatlan rusztikus stílus

A rusztikus stílus nemhogy nem ment ki a divatból, egyre jobban virágzik. A kőhatású falburkolatok egyszerűek és nagyszerűek. A kőburkolat esztétikus megjelenése mellett gazdaságos, könnyen megmunkálható, ráadásul hosszú távon lehet vele tervezni tartóssága miatt. Kellemeset a hasznossal. Hangos és koszos felújításra sem lesz szükség ahhoz, hogy gyorsan az otthonunkban tudhassunk egy ilyen fali panelt.

A Slate Design által forgalmazott kőburkolatok száz százalékban természetes kőfelületek. A kő design maga a természetes elegancia. A kőburkolat dekorációs előnyei közé tartoznak a következők:

  • Exkluzív, elegáns megjelenés
  • Látványos, drámai fényhatások
  • Innovativitás

A kőfurnér háttér-megvilágítással alkalmazva még látványosabbá teszi a bútorokat, pultokat, falakat a házban. Más és más erősségű beállítással, illetve változó színű megvilágítással különleges hatásokat érhetünk el.

Kőburkolat

Ultravékony kőburkolat telepítése

A Slate Design kőburkolatai minden szempontból minőségi alternatívát jelentenek. Tulajdonságaik a következők:

A SlateDesign Translucent kőfurnér tulajdonságai:

  • Méretek: 1220×610 mm (standard, S), 2100×1050 mm (M), 2400×1200 mm (L) (vagy egyedi lapméret)
  • Vastagság: 1,2-3 milliméter
  • Súly: 1,5-3 kilogramm / négyzetméter

A Slate Design LiteStone kőfurnér tulajdonságai:

  • Méretek: 1220×610 mm (standard, S), 2100×1050 mm (M), 2400×1200 mm (L) (vagy egyedi lapméret)
  • Vastagság: 1,2-3 milliméter
  • Súly: 1,5-3 kilogramm / négyzetméter

Amennyiben Ön is igazán egyedi dekorpanelekre vágyik, vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy kalkuláljon árat!MEGTETSZETTEK AZ ULTRAVÉKONY SLATE DESIGN KŐFURNÉROK? KÉRJEN AJÁNLATOT!

Hívjon minket!