KAPCSOLAT

Slate Design Kft.

Bemutató terem: 3300 Eger, Tárkányi út 92/G (Agria Vállalkozói Park)

Telefon:
+36 70 620 7999 – Bánki Gergő
+36 70 612 6125 – Kerényi Réka

E-mail: info@slatedesign.hu

Nyitvatartás:
Hétfő–Péntek: 08:00–16:30
Szombat: előzetes egyeztetés alapján

 

Kőfalak a konyhában

konyha kőburkolat kőfurnér

Kőfalak a konyhában

Egy konyha kinézetén leginkább egy kőfallal lehet javítani. A konyhai kőfalak melegség és textúra kombinációját hozzák egy olyan kis helyiségbe, mint amilyenek a konyhák általában, így hangulatossá, meleggé és megnyugtatóvá varázsolja azt. A kőfal a konyhában lehet hagyományos, rusztikus vagy éppen modern attól függően, hogy milyen típusú követ használunk fel. Készíthetjük hagyományos kőből vagy belsőépítészeti elemből is.

konyha kőburkolat

A kőburkolat melegebbé varázsolja a teret

Miért legyen kőfal a konyhában?

A kőfal meleggé és esztétikussá teszi a konyhai teret. Fontos szempont persze a higiénia is, s a legtöbb kőről elmondható, hogy mivel nem porózus, könnyedén tisztítható, nem lesz foltos, s nem tartja a szagokat. Emellett a kő nem csak jól néz ki, de rendkívül tartós is.

konyhai kőburkolatok

A kőburkolat modern és rusztikus konyhákba egyaránt illik

Hogyan válasszunk követ?

1. Higiénia: mint már említettük, válasszunk olyan követ, mely nem porózus, s könnyedén tisztítható.

2. Magunknak válasszunk: olyan kő mellett döntsünk, mely tükrözi a személyiségünket, mely mellett otthon érezzük magunkat.

3. Játsszunk a színekkel: a kontrasztos színek keveréke magára vonzza a tekinteteket, így ne féljünk tőlük.

4. Keverjük össze: az egyik legújabb trend a konyhai kődekorációban a különféle kövek vegyítése. Figyeljünk azonban arra, hogy harmónia legyen az egyes kövek között.

A legegyszerűbb dolgunk persze akkor van, ha a házunk maga eleve kőből épült, ekkor érdemes legalább egy részt vakolat nélkül, nyersen meghagyni. Ha a kő textúrája tetszik nekünk, azonban a színe nem (például így már túl rusztikus hangulatot áraszt), akkor például le is festhetjük fehérre.

kőfurnér burkolat konyhába

A kőfurnér a valódi kő látványát és tapintását adja, de jóval könnyebb vele dolgozni, s akár más burkolatra (pl. csempe) is felragasztható

Ha nem vagyunk ilyen szerencsések, hogy adott a kőfal, még mindig építtethetünk magunknak. Egy hagyományos kőfal azonban további helyet vesz el az általában is szűk konyhából, na és persze nem kis felfordulással jár. A hasított és vágott kövek már jóval vékonyabbak, s beépítésük is egy fokkal könnyebb. Talán mondanunk sem kell, hogy legegyszerűbben kőfurnérral dolgozhatunk, hiszen valódi kőfelület, mégis rendkívül könnyű, átlagosan mindössze 1,6 mm vastag. 3 lapméretben és 35 színben kapható, így könnyen megtaláljuk az ízlésvilágunknak legmegfelelőbbet. Közvetlenül felragasztható fa, csempe, gipszkarton, beton, üveg, fém, műanyag vagy vakolt felületre, így nem kell szétverni a régi konyhát, ha szeretnénk exkluzívabbá tenni. 🙂

kőburkolat konyhába, kőfurnér

A kőfurnér burkolat könnyen tisztítható, s exkluzív megjelenést kölcsönöz a konyhánakIGÉNYELJEN INGYENES TERMÉKMINTÁT!

Válasszon ki 3 szimpatikus mintát, melyet 1 héten belül kézhez is kap. További minták 1000 Ft/darab áron igényelhetőek, melyek árát jóváírjuk rendelése végösszegéből. Az ingyenes mintákon felül felmerülő összegről díjbekérőt küldünk, melyet előreutalással tud kiegyenlíteni. Amennyiben teljes mintaszettet igényelne, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. A választék a TERMÉKEK menüpontban megtekinthető.


  Telefonszám formátuma: 06 20 111 1111

  A mintákat GLS futárszolgálat szállítja ki a megadott címre, ezért kérjük, hogy olyan postázási címet adjon meg, ahol napközben elérhető!

  Mely terméktípus érdekli?

  LiteStone - ultravékony kőfurnérTranslucent - áttetsző kőfurnér

  Agyagpala

  Indian AutumnRusticSahara WhiteMulti PinkMulti ColourGreyCalifornia GoldTerra RedTan

  Csillámpala

  D. BlackBlackCopperCopper NewJade GreenOcean GreenD. GreenGoldenSilver ShineSilver Shine GoldBurning ForestGalaxy BlackSilver GreyStar Galaxy

  Homokkő

  Rainforest BrownRainforest GreenTeakwoodRainbowRedWhiteBlack Line

  Mészkő

  Crystal WhiteCement GreenSapphire Green

  Agyagpala

  Indian AutumnRusticSahara WhiteMulti PinkMulti ColourGreyCalifornia GoldTerra RedTan

  Csillámpala

  D. BlackBlackCopperCopper NewJade GreenOcean GreenD. GreenGoldenSilver ShineSilver Shine GoldBurning ForestGalaxy BlackSilver Grey

  KAPCSOLAT

  Slate Design Kft.

  Bemutató terem: 3300 Eger, Tárkányi út 92/G (Agria Vállalkozói Park)

  Telefon:
  +36 70 620 7999 – Bánki Gergő
  +36 70 612 6125 – Kerényi Réka

  E-mail: info@slatedesign.hu

  Nyitvatartás:
  Hétfő–Péntek: 08:00–16:30
  Szombat: előzetes egyeztetés alapján

  HÍRLEVÉL