KAPCSOLAT

Slate Design Kft.

Bemutató terem: 3300 Eger, Tárkányi út 92/G (Agria Vállalkozói Park)

Telefon:
+36 70 620 7999 – Bánki Gergő
+36 70 612 6125 – Kerényi Réka

E-mail: info@slatedesign.hu

Nyitvatartás:
Hétfő–Péntek: 08:00–16:30
Szombat: előzetes egyeztetés alapján

 

Támogattuk a bátori önkénteskedést

önkéntes projekt támogatása

Támogattuk a bátori önkénteskedést

beton térkőNégy, népi motívumokkal díszített köztéri szemetest építettek önkéntesek Bátorban a „Bátor a bátraké! – Tudatosan a környezetünkért” projekt keretében, melyet a Slate Design is támogatott. A Bükki Nemzeti Park határán, erdőkkel, védett területekkel körbevéve, hegyek és dombok ölelésében fekvő apró falucskában az utóbbi években egyre több program valósul meg a helyiek összefogásával.

Közel félmillió forintos támogatást nyert a település a Kaptárkő Egyesülettel karöltve a MOL Alapítvány Helyi Érték Programjában a “Bátor a bátraké! – Tudatosan a környezetünkért” projektre. Már a pályázat is érdekesen alakult, hiszen a 2. körös közönségszavazás alapján nem sikerült elnyerni a támogatást, az alapítvány kuratóriuma azonban úgy döntött, hogy a program innovációs tartalma és kiemelkedő közösségépítő jellege miatt mégis megítéli a 495 980 Ft-ot.

„Az utóbbi években számos önkéntes program valósult meg Bátorban, így például szemétszedés, patakmeder-takarítás, kézműves és környezetvédelmi programok szervezése a gyermekek számára, tavaly Mikuláskor pedig a kicsiket egy bábelőadással leptük meg, amiben szintén önkéntesek vettek részt. A Helyi Érték Program mellett pedig jelenleg is zajlik egy másik pályázat megvalósítása, a Magyar Kétfarkú Kutyapárt támogatásával közösségi kemencét építünk” – mesélte Kozma Katalin önkéntes.

A projekt részeként elsőként köztéri szemeteseket építettek az önkéntesek, melyek dekorálásába a legkisebbek is bekapcsolódhattak. Jövőre pedig fűszerspirál-építéssel, s egy gömörszőlősi közös kirándulással folytatódik a program. Az ökofaluban életkorhoz igazított foglalkozások során ismerkedhetnek a résztvevők a falu egykori életformájával és gazdálkodásával – a tapasztalatokat pedig szeretnék Bátorban is hasznosítani.

„Nem csupán arról van szó, hogy a falut szebbé tegyük. Mivel a legtöbb programba igyekszünk a gyerekeket is bevonni, kicsábítjuk őket a számítógép elől, s kreatív tevékenységekkel tölthetik az idejüket a többi gyerek társaságában – mondta el Ficzere Mónika önkéntes. – Emellett mi magunk, résztvevők is egyre jobban összekovácsolódunk, s persze nagyon jó érzés látni munkánk gyümölcsét.”

Az önkéntesek a Slate Design-t is megkeresték, hogy a köztéri szemetesek szebb elhelyezéséhez megvásároljanak 4, gótikus motívumokkal díszített beton térkövet. “Természetesen nem hagyhattuk, hogy kifizessék, hiszen nagyon szimpatikus számunkra ez az összefogás – magyarázta Ajlik Zoltán, a Slate Design ügyvezetője. – Ráadásul örülünk, hogy az általunk készített térkövet ilyen kreatív módon használják fel a bátoriak.”

 IGÉNYELJEN INGYENES TERMÉKMINTÁT!

Válasszon ki 3 szimpatikus mintát, melyet 2 munkanapon belül kézhez is kap. További minták 1000 Ft/darab áron igényelhetőek, melyek árát jóváírjuk rendelése végösszegéből. Amennyiben teljes mintaszettet igényelne, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. A színminták a TERMÉKEK menüpontban megtekinthetőek.

Mely terméktípus érdekli?

LiteStone - ultravékony kőfurnérTranslucent - áttetsző kőfurnér

Agyagpala

Indian AutumnRusticSahara WhiteMulti PinkMulti ColourGreyCalifornia GoldTerra RedTan

Csillámpala

D. BlackBlackCopperCopper NewJade GreenOcean GreenD. GreenGoldenSilver ShineSilver Shine GoldBurning ForestGalaxy BlackSilver GreyStar Galaxy

Homokkő

Rainforest BrownRainforest GreenTeakwoodTint MintRainbowRedWhiteZebra WhiteBlack Line

Mészkő

Crystal WhiteCement GreenSapphire Green

Agyagpala

Indian AutumnRusticSahara WhiteMulti PinkMulti ColourGreyCalifornia GoldTerra RedTan

Csillámpala

D. BlackBlackCopperCopper NewJade GreenOcean GreenD. GreenGoldenSilver ShineSilver Shine GoldBurning ForestGalaxy BlackSilver Grey

Homokkő

Rainforest BrownRainforest Green

Amennyiben 3-nál több termékmintát szeretne kérni, hogyan szeretné kiegyenlíteni a költségeit?
ÁtutalásUtánvét

KAPCSOLAT

Slate Design Kft.

Bemutató terem: 3300 Eger, Tárkányi út 92/G (Agria Vállalkozói Park)

Telefon:
+36 70 620 7999 – Bánki Gergő
+36 70 612 6125 – Kerényi Réka

E-mail: info@slatedesign.hu

Nyitvatartás:
Hétfő–Péntek: 08:00–16:30
Szombat: előzetes egyeztetés alapján

HÍRLEVÉL