KAPCSOLAT

Slate Design Kft.

Bemutató terem: 3300 Eger, Tárkányi út 92/G (Agria Vállalkozói Park)

Telefon:
+36 70 620 7999 – Bánki Gergő
+36 70 612 6125 – Kerényi Réka

E-mail: info@slatedesign.hu

Nyitvatartás:
Hétfő–Péntek: 08:00–16:30
Szombat: előzetes egyeztetés alapján

 

Kertdizájn hajlítható, valódi palakő furnérból

Budai családi ház homlokzati kőborítás

Kertdizájn hajlítható, valódi palakő furnérból

A természetes kőburkolatok a kertben épp olyan kedveltek, és épp olyan elegáns látványt nyújtanak, mint a lakás falain belül. Felhasználásuk számos formában lehetséges, azonban vannak olyan helyzetek, melyekben a súlyos, rugalmatlan kőlapok korlátokat jelenthetnek.

A Slate Design ultravékony, és hajlítható palakő furnérjai azonban szélesre tárják a természetes kövek felhasználásának lehetőségeit a kertben is. Csak egy kis fantázia, és a kerítések, kerti térelválasztók, pengefalak könnyedén egyedivé és különlegessé tehetők ezekkel a kis súlyú, könnyen vágható, alakítható burkolatokkal, de természetesen alkalmazhatók a legmodernebb trendeket követve kortárs homlokzatburkolatként is.

Budapesti villa homlokzatburkolataSokan látnának szívesen például kertjükben természetes kőből készült lépcsőket, vagy modern oszlpos árkádokat, de azok hagyományos formája inkább a rusztikus, mediterrán kertek stílusához illik, így a modern építészet kedvelői kénytelenek voltak lemondani ennek lehetőségéről.
Kőfurnér burkolat kertbe

Azonban ezekkel a vékony természetes palafurnérokkal precízen és gyönyörűen burkolhatók az egyedi betonlépcsők (fellépői és előlapjai) kül- és beltéren, a szögletes és íves, hengeres oszlopok egyaránt, melyek a kiválasztott valódi pala-, homok-, és mészkőfurnér burkolatnak köszönhetően tökéletesen illeszkednek a ház stílusához, illetve homlokzatához.

Különleges, a megszokottól eltérő egyedi kültéri kandallók, óriás méretű növénytartók, kaspók, vályúk, különböző kerti építmények, de akár lámpaként funkcionáló világító oszlapok, mind egyszerűen készíthetők – burkolhatók a könnyű kőfurnér burkolatokkal.Budai családi ház - homlokzat kőborítása

A kollekciók rendkívül széles szín és textúra választékának köszönhetően, minden építmény harmonikusan tud illeszkedni bármilyen kerti stílushoz és színvilághoz.

Amikor pihenőhelyet építünk, és burkolásukra kerül a sor, a különböző színű és struktúrájú kőfurnérok mindegyikével más és más hatást érhetünk el, a természetes kövek szépségének maximális érvényre juttatásával, vízszintes és függőleges felületeken egyaránt.

átvilágítható kőburkolat, áttetsző kőfurnérLéteznek a Slate Design kínálatában olyan, mindössze 1-2 mm vastagságú fényáteresztő kőfurnérok, melyek már önmagukban is hihetetlenül látványosak, de megvilágítva az élmény még inkább különleges lesz, hiszen áttetsző tulajdonságukból adódóan egyedi világító oszlopként, térplasztikák, és világító bútorok formájában jelenhetnek meg a kertben.

Forrás: Inout-Home
Írta: Princz Panni


MEGTETSZETTEK AZ ULTRAVÉKONY SLATE DESIGN KŐFURNÉROK? KÉRJEN AJÁNLATOT!