KAPCSOLAT

Slate Design Kft.

Bemutató terem: 3300 Eger, Tárkányi út 92/G (Agria Vállalkozói Park)

Telefon:
+36 70 620 7999 – Bánki Gergő
+36 70 612 6125 – Kerényi Réka

E-mail: info@slatedesign.hu

Nyitvatartás:
Hétfő–Péntek: 08:00–16:30
Szombat: előzetes egyeztetés alapján

 

Ultravékony pala a konyhában

Ultravékony pala a konyhában

A konyha a család összetartó erejének szimbóluma. Hosszú idők során a tűz valódi helyének értelmezése sok változáson ment keresztül, a konyha külsőre is teljesen átalakult, funkciója mellett mégis megőrizte jelentőségét. Összetett és központi szerepet tölt be az otthonok főzésre, étkezésre kialakított tere. A konyha ugyanis egy varázslatos terület, ahol nem egyszerűen csak táplálék előállítása történik.

A közös étkezésre kialakított hely az idő múlásával felszereltségében, anyaghasználatában, formatervezésében jelentősen megváltozott, de a konyha központi jelentősége semmit nem veszített értékéből. Az igényesen kialakított konyha ma is a rendezett élet, a nyugalom és a belső békesség biztosítéka.

A rendkívül széles felhasználási területtel rendelkező Slate Design ultravékony palakő burkolatok ebbe a helységbe is betették lábukat. Az innovatív kőburkolat jelzőt méltán viselő kőfurnér lap mindössze 2 mm-es vastagságú, a felülete 100%-ban természetes pala, míg a hordozórétege üvegszál erősítéses műgyanta. 34 különböző természetes agyag-, csillámpala, homokkő és mészkő struktúrában érhető el, 1220×610 mm-es standard lapméretben. A vékony, stabil hordozónak köszönhetően akár íves felületeket is burkolhatunk Slate Design kőfurnérral.

A kül- és beltéri, valamint vizes helységek falburkolásra egyaránt alkalmas Slate Design LiteStone kőfurnér lapok konyhai közegben is megállják helyüket. Elenyésző súlya és vastagsága miatt felújítás során akár közvetlenül a régi csempére is burkolhatjuk, de akár komplett konyhai bútorfrontot is kialakíthatunk vele! A mindössze 1,5-1,8 kg/m2 súlyú Slate Design kőfurnér lap az asztalosipari innováció során forgácslapra hőpréssel laminálják, és megfelelő felületvédelmet is kap.IGÉNYELJEN SZÍNMINTÁT!

Válasszon ki 3 szimpatikus mintát, melyet 2 munkanapon belül kézhez is kap. A 3 darab, A/5 méretű minta ára szállítási költséggel, utánvétes fizetéssel: 3500 Ft. További minták 1000 Ft/darab áron igényelhetőek. A termékminták árát jóváírjuk rendelése végösszegéből. Amennyiben teljes mintaszettet igényelne, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. A színminták a TERMÉKEK menüpontban megtekinthetőek.

Mely terméktípus érdekli?

LiteStone - ultravékony kőfurnérTranslucent - áttetsző kőfurnér

Agyagpala

Indian AutumnRusticSahara WhiteMulti PinkMulti ColourGreyCalifornia GoldTerra RedTan

Csillámpala

D. BlackBlackCopperCopper NewJade GreenOcean GreenD. GreenGoldenSilver ShineSilver Shine GoldBurning ForestGalaxy BlackSilver GreyStar Galaxy

Homokkő

Rainforest BrownRainforest GreenTeakwoodTint MintRainbowRedWhiteZebra WhiteBlack Line

Mészkő

Crystal WhiteCement GreenSapphire Green

Agyagpala

Indian AutumnRusticSahara WhiteMulti PinkMulti ColourGreyCalifornia GoldTerra RedTan

Csillámpala

D. BlackBlackCopperCopper NewJade GreenOcean GreenD. GreenGoldenSilver ShineSilver Shine GoldBurning ForestGalaxy BlackSilver Grey

Homokkő

Rainforest BrownRainforest Green

KAPCSOLAT

Slate Design Kft.

Bemutató terem: 3300 Eger, Tárkányi út 92/G (Agria Vállalkozói Park)

Telefon:
+36 70 620 7999 – Bánki Gergő
+36 70 612 6125 – Kerényi Réka

E-mail: info@slatedesign.hu

Nyitvatartás:
Hétfő–Péntek: 08:00–16:30
Szombat: előzetes egyeztetés alapján

HÍRLEVÉL