KAPCSOLAT

Slate Design Kft.

Bemutató terem: 3300 Eger, Tárkányi út 92/G (Agria Vállalkozói Park)

Telefon:
+36 70 620 7999 – Bánki Gergő
+36 70 612 6125 – Kerényi Réka

E-mail: info@slatedesign.hu

Nyitvatartás:
Hétfő–Péntek: 08:00–16:30
Szombat: előzetes egyeztetés alapján

 

Ultravékony pala a konyhában

Ultravékony pala a konyhában

A konyha a család összetartó erejének szimbóluma. Hosszú idők során a tűz valódi helyének értelmezése sok változáson ment keresztül, a konyha külsőre is teljesen átalakult, funkciója mellett mégis megőrizte jelentőségét. Összetett és központi szerepet tölt be az otthonok főzésre, étkezésre kialakított tere. A konyha ugyanis egy varázslatos terület, ahol nem egyszerűen csak táplálék előállítása történik.

A közös étkezésre kialakított hely az idő múlásával felszereltségében, anyaghasználatában, formatervezésében jelentősen megváltozott, de a konyha központi jelentősége semmit nem veszített értékéből. Az igényesen kialakított konyha ma is a rendezett élet, a nyugalom és a belső békesség biztosítéka.

A rendkívül széles felhasználási területtel rendelkező Slate Design ultravékony palakő burkolatok ebbe a helységbe is betették lábukat. Az innovatív kőburkolat jelzőt méltán viselő kőfurnér lap mindössze 2 mm-es vastagságú, a felülete 100%-ban természetes pala, míg a hordozórétege üvegszál erősítéses műgyanta. 34 különböző természetes agyag-, csillámpala, homokkő és mészkő struktúrában érhető el, 1220×610 mm-es standard lapméretben. A vékony, stabil hordozónak köszönhetően akár íves felületeket is burkolhatunk Slate Design kőfurnérral.

A kül- és beltéri, valamint vizes helységek falburkolásra egyaránt alkalmas Slate Design LiteStone kőfurnér lapok konyhai közegben is megállják helyüket. Elenyésző súlya és vastagsága miatt felújítás során akár közvetlenül a régi csempére is burkolhatjuk, de akár komplett konyhai bútorfrontot is kialakíthatunk vele! A mindössze 1,5-1,8 kg/m2 súlyú Slate Design kőfurnér lap az asztalosipari innováció során forgácslapra hőpréssel laminálják, és megfelelő felületvédelmet is kap.IGÉNYELJEN INGYENES TERMÉKMINTÁT!

Válasszon ki 3 szimpatikus mintát, melyet 1 héten belül kézhez is kap. További minták 1000 Ft/darab áron igényelhetőek, melyek árát jóváírjuk rendelése végösszegéből. Az ingyenes mintákon felül felmerülő összegről díjbekérőt küldünk, melyet előreutalással tud kiegyenlíteni. Amennyiben teljes mintaszettet igényelne, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. A választék a TERMÉKEK menüpontban megtekinthető.


  Telefonszám formátuma: 06 20 111 1111

  A mintákat GLS futárszolgálat szállítja ki a megadott címre, ezért kérjük, hogy olyan postázási címet adjon meg, ahol napközben elérhető!

  Mely terméktípus érdekli?

  LiteStone - ultravékony kőfurnérTranslucent - áttetsző kőfurnér

  Agyagpala

  Indian AutumnRusticSahara WhiteMulti PinkMulti ColourGreyCalifornia GoldTerra RedTan

  Csillámpala

  D. BlackBlackCopperCopper NewJade GreenOcean GreenD. GreenGoldenSilver ShineSilver Shine GoldBurning ForestGalaxy BlackSilver GreyStar Galaxy

  Homokkő

  Rainforest BrownRainforest GreenTeakwoodTint MintRainbowRedWhiteZebra WhiteBlack Line

  Mészkő

  Crystal WhiteCement GreenSapphire Green

  Agyagpala

  Indian AutumnRusticSahara WhiteMulti PinkMulti ColourGreyCalifornia GoldTerra RedTan

  Csillámpala

  D. BlackBlackCopperCopper NewJade GreenOcean GreenD. GreenGoldenSilver ShineSilver Shine GoldBurning ForestGalaxy BlackSilver Grey

  KAPCSOLAT

  Slate Design Kft.

  Bemutató terem: 3300 Eger, Tárkányi út 92/G (Agria Vállalkozói Park)

  Telefon:
  +36 70 620 7999 – Bánki Gergő
  +36 70 612 6125 – Kerényi Réka

  E-mail: info@slatedesign.hu

  Nyitvatartás:
  Hétfő–Péntek: 08:00–16:30
  Szombat: előzetes egyeztetés alapján

  HÍRLEVÉL