• Telefon: +36 70 977 4775 ; +36 70 620 7999
  • Email us: info@slatedesign.hu
  • Nyitvatartás:
  • H - P: 08:00-16:30
  • Sz: 09:00-13:00

SZOLGÁLTATÁSOK

Ragasztók/fugázók

Ragasztók A SlateDesign kőfurnér burkolatok ragasztására többféle anyag alkalmazható, a fogadó felülettől, a felhasználás módjától, ill. hogy pl. kül-, vagy beltérben kívánjuk alkalmazni a burkolatot. Az egyszerűen használható kartusos ragasztóktól a profi, kontakt ragasztókig több féle anyag is alkalmas lehet.

Tovább

Felületkezelők

Felületkezelők A SlateDesign ultravékony palakő burkolatokhoz megfelelő felületvédelmet nyújtó, különböző fokozatú impregnálószereket, kőlakkokat, színmélyítőket forgalmazunk. Az egyes felületkezelők használata kisebb-nagyobb mértékben változtathatja a természetes kőfelület megjelenését, ezért használatuk előtt mindenképpen javasolt próba kezelést végezni.

Tovább

Tisztítószerek

Tisztítószerek A természetes kőburkolatok legfőbb ellenségei lehetnek az olajos/zsíros szennyeződéseken túl a különféle erős savas vagy épp lúgos tisztítószerek. Ezek használata kifejezetten kerülendő! Helyettük Ph semleges, a természetes pala felületet nem károsító, tisztítószereket kínálunk termékeinkhez.

Tovább

LiteStone

A LiteStone valódi palakő felhasználásával készült, üvegszál erősítésű műgyanta hordozóval megerősített kőfurnér. Kedvező tulajdonságaiból adódóan, felületkezelést követően számos különböző bel-, és kültéri felületre felragasztható.

Tovább

Translucent

A SlateDesign Translucent kőfurnér egy rendkívül vékony palarétegből és speciális, üvegszál erősített, UV-álló, áttetsző műgyanta hátsó hordozó rétegből áll. Alkalmazásával háttér megvilágítással rendkívül látványos.

Tovább

EcoStone

A SlateDesign EcoStone kőfurnér egy rendkívül környezetbarát, szinte papírvékonyságú termék, mely egy nagyon vékony pala rétegből és egy vízbázisú polimerrel kezelt természetes rostból álló hordozó rétegből áll.

Tovább

SandStone

2017-től immár különböző homokkő struktúrák is elérhetőek ultravékony változatban palettánkon. A SlateDesign SandStone burkolatok alkalmazhatók kül-, és beltérben, vizes helységekben egyaránt. 6 féle természetes textúra képezi a kollekciót

Tovább