12
feb

Egy otthon telis teli Slate Design kőfurnérral

Van az úgy, hogy az ember beleszeret valamibe, és szeretne belőle minél többet, szeretne vele minél több időt együtt tölteni, szeretné, ha a nyugalom szigetének tekintett otthonában is mindig mellette lehetne…

Nos, tiszaújvárosi ügyfelünk is valami hasonlón ment keresztül, amikor otthonuk felújítását tervezve rátalált a Slate Design kőfurnér burkolatokra. Először a nappali hátfalára kerültek fel alu profilok közé Copper struktúrájú LiteStone burkolatok valamint mennyezeti hangulatvilágításként slim Led panelekbe integráltan Indian Autumn Translucent kőfurnér lapok. Később hasonló stílusban megújult az emeleti lépcsőfeljáró is ahol ezúttal a változatos színvilágú Burning Forest LiteStone lapok kerültek fel a falra, míg az átvilágítható kőfurnér burkolatok ezúttal 120*30-as Led panelekbe épültek be.

Pár hónappal később sorra került jaccuzzival kényeztető terasz felújítása is, ahol a méltán népszerű Indian Autumn struktúra ezúttal nem csak átvilágítva, hanem falburkolatként is képviseltette magát, hozzájárulva a maximális relaxációhoz.